Asiakaspalvelu
säännöt
Tilaus auttaa
maksu
Muu liiketoiminta
Etusivu > säännöt > Tietosuoja ja turvallisuus

Tietosuoja ja turvallisuus

Aluksi tavoitteenamme on tehdä ostokokemuksesi turvallinen, kätevä ja huolellinen. Tietosuoja- ja tietosuojaohjelmat varmistavat, että kaikki toteutetut tapahtumat ovat 100% turvallisia ja takuita.

 

Mitä tietoja keräämme? Sinun keräämämme henkilökohtaiset tiedot riippuvat keräilyolosuhteista ja siitä, millaista palvelua meiltä pyydät. Esimerkiksi kun haluat ostaa tuotteen, voimme kerätä tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, toimitusosoitteen ja laskutusosoitteen,ja muita oston kannalta tärkeitä tietoja.

 

Meidän on oletettava, että olet antanut suostumuksemme keräämään kaikki tiedot, jotka olet antanut meille tämän ilmoituksen mukaisesti, ellei kerro meille muuten.

 

Miten keräämme tietoja? Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta, kun vierailet verkkosivustossamme, kun käsittelemme meitä sähköpostitse, emme kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja ilman suostumustasi. Katsomme, että suostumuksesi myönnetään, kun täytät tarvittavat kentät helpottamaan tapahtumaa.

 

Kuinka käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja Yleensä keräämme henkilötietosi seuraaville tarkoituksille:

Voit helpottaa pääsemistä verkkosivustoomme, tuotteisiimme ja palveluihimme

Voit toimittaa meiltä tilaamasi tuotteet

Voit etsiä mielipiteesi tuotteistamme, palveluistamme, markkinoinnistamme ja verkkosivuistamme.

Jotkut keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat meille tärkeitä, jotta voimme tarkasti tunnistaa palvelun käyttäjiä. Muut kerätyt henkilökohtaiset tiedot auttavat meitä kehittämään profiilia, joka käyttää palvelua, mikä auttaa meitä tarjoamaan tuotteitamme käyttäjien tarpeiden mukaan.

 

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille siinä tarkoituksessa, jolle tiedot on kerätty tai niihin liittyvään tarkoitukseen, esimerkiksi suorittamaan tapahtuma sinulle tai toimittamaan sinulle ostetun tuotteen. Sitoudumme kolmansien osapuolten urakoitsijoihin suorittamaan palveluita meille, johon kuuluu sopimuspuolen käsittelemiämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Esimerkiksi tällä hetkellä harjoitamme kolmannen osapuolen urakoitsijoita:

 

Toimittaa ostetuista tuotteista

 

Tarjoa sähköisen rahansiirtopalvelut, luottokorttitilien käsittely ja niihin liittyvät palvelut

 

Näissä tilanteissa kolmas osapuoli on ehdottomasti käyttämästä sinulle kiellettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja lukuun ottamatta sitä erityistä tarkoitusta varten, jonka olemme toimittaneet. Saatamme myös paljastaa henkilökohtaiset tietosi eri lainvalvontaviranomaisille ja hallituksille kaikkialla maailmassa turvallisuuden, tulli- ja maahanmuuttotarkoituksiin. Muuta kuin edellä mainitsemme, emme luovuta henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman suostumustasi, ellei tietojen antaminen ole välttämätöntä, jotta vältytään laissa sallitun tai vaaditun lain tai terveyden edellyttämien, kohtuudella välttämättömien tai tarpeellisiksi välttämättömien tai epäillyn laittoman toiminnan tutkimisen kannalta välttämättömien uhkien estämiseksi.

 

Tietojen turvallisuus Henkilökohtaiset tiedot säilytetään turvallisesti, emmekä myy, vuokraa tai myy. Teemme kaikki kohtuulliset toimet varmistaaksemme tietosi, joita meillä on sinulle. Henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan tallentaa sähköisesti tietokonejärjestelmään, palomuurit, salasanat, virustorjuntaohjelmat ja sähköpostiosasuodattimet voivat suojata kaikki sähköiset tiedot.

 

Huolenaiheesi ratkaiseminen Jos haluat saada henkilökohtaisia ​​tietojasi, sinulla on valituksen yksityisyytesi rikkomisesta tai sinulla on kysyttävää siitä, miten henkilötietojasi kerätään tai käytetään, lähetä pyyntösi, valituksesi tai kyselysi alla olevaan osoitteeseen. Vastaamme kyselyihisi tai valituksi sähköpostitse mahdollisimman pian.

 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen Voimme muuttaa tätä tietosuojalausuntoa liiketoimintaedellytyksinä tai lakien muutoksina. Tämän tietosuojatiedon muutokset päivitetään edelleen, joten käy läpi tämän sivun säännöllisesti varmistaaksesi, että sinulla on uusin tietosuojatietosi.

Huomautus:

1. Suoramarkkinointi

Fashion71.net Company Ltd. voi ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin saadakseen uusimmat tiedot tuotteistamme ja palveluistamme / jäsenohjelmistomme. Jos et halua vastaanottaa näitä päivityksiä, kirjaudu osoitteeseen http://www.fashion71.net ja poista tilaus. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa tilauslinkkiä, joka näkyy sähköisissä mainosmateriaaleissamme. tai voi kirjoittaa meille sähköpostilla osoitteeseen admin@fashion71.net tai postitse osoitteeseen Jia He Industrial District, Baiyun District, Guangzhou, Guangdong Provice Kiina tai faksilla + 8620-87247061. Lakisääteisten vaatimusten mukaisesti Fashion71.net Company Ltd. noudattaa pyyntösi olla käyttämättä henkilötietojasi suoramarkkinointiin. Ellei toisin mainita, Fashion71 Company Ltd. voi käyttää mitä tahansa henkilötietojasi, joka on kerätty normaalisti liiketoimintamme suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

2. Henkilötietojen käyttö

Sinulla on täysi hallinta ja kyky korjata tai muokata henkilötietojasi milloin tahansa, mukaan lukien haluatko sinuun yhteyttä suoraan markkinointitarkoituksiin, VIP-tarjouksiin ja uusiin tuotteisiin ja palveluihin tai VIP-jäsenyyden verkkotilisi poistamiseen. Voit pyytää tutustumisoikeutta tai oikaisuoikeutta kirjautumalla sisään osoitteessa http://www.fashion71.net. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa meille sähköpostilla osoitteeseen admin@fashion71.net tai postitse osoitteeseen Jia He Industrial District, Baiyun District, Guangzhou, Guangdong Provice Kiina tai faksilla + 8620-87247061. Fashion71 Company Ltd., täyttäessään käyttöoikeus- tai oikaisuvaatimuksen aitouden ja pätevyyden, pyrkii kaikin tavoin noudattamaan ja vastaamaan pyyntöön lakisääteisen vaatimuksen asettamassa määräajassa.

 

Käyttäjä Kommentti(Kaikki yhteensä6Käyttäjä Kommentti Num)

  • *** (2015-09-14 02: 05: 14)

    Hei, kuinka kauan se vie DPEX-lähetyksen Intialle

    Järjestelmän uudelleentoisto:
    Hei rakas,
    Normaali toimitusaika tarvitsee 3-7 päivää DPEX: nä, toivottavasti kuule sinusta pian, kiitos.
    Ystävällisin terveisin.

  • *** (2015-01-28 08: 12: 14)

    Hei, kuinka tiedän, että sinulla on varastossa olevat asiat?

    Järjestelmän uudelleentoisto:
    Rakas
    Ystävällisesti pls antaa meille tuotteen koodi, voimme auttaa sinua tarkistamaan sen varastossa tai ei.
    Kiitos ymmärryksestänne, mikä tahansa kysymys pls ota mielellämme yhteyttä online chat.
    Best huomioon

  • sh *** n (2014-11-08 07: 41: 38)

    kuinka kauan se kestää merenkulun?

    Järjestelmän uudelleentoisto:
    Rakas,

    Toimitusaika riippuu siitä, mitkä toimitustavat valitset,
    yleensä DHL: n ja DPEX: n toimitusaika kestää noin 3-7 päivää, EMS-toimitusaika kestää noin 7-15 päivää ja Kiinan Postin toimitusaika kestää noin 1 kuukauteen.
    Jos meillä voi olla apua, ota meihin yhteyttä.

    Parhain terveisin.

  • sh *** n (2014-11-08 07: 33: 47)

    Hei im odottaa sinua vastaamaan kiitos

    Järjestelmän uudelleentoisto:
    Rakas,

    Hei rakas, voinko tietää, mitä voin tehdä sinulle?

    Parhain terveisin.

  • sh *** n (2014-11-08 07: 33: 16)

    Hei jo lähetti kuvat

    Järjestelmän uudelleentoisto:
    Rakas,

    Hei rakas, voinko tietää, mitä voin tehdä sinulle?

    Parhain terveisin.

Yhteensä 6 Asiakirjat, into2 sivuilla. Ensimmäinen Taaksepäin seuraava Kestää
Käyttäjätunnus: Anonyymi käyttäjä
E-mail:
Sijoitus:
Sisältö:
Vahvistuskoodi: captcha
0